Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Gecenin Büyüsünden İlham Alan 2017 Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition Serisi

Her zaman diğer otomobil modellerinden birkaç adım önde giden S Class'ın hem coupe hem de Night Edition modeliyle gözleriniz bayram edecek...
Gecenin Büyüsünden İlham Alan 2017 Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition Serisi
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Gece; ay ışığıyla aydınlanan  güzelliği ve keşfedilmeyi bekleyen gizemli yapısıyla, birçoğumuzun gündüze göre çok daha özgür hissettiği bir zaman dilimidir. Bazılarımız bu zaman diliminin karanlığı yüzünden korkarken bazılarımız ise şehrin gerçek yüzünün ortaya çıktığı gecenin içerisinde kaybolmak ister. Eğer sizler de kendinizi bu zaman dilimine ait hisseden bir “gece insanıysanız” 2017 Mercedes-AMG GT R modeliyle yeni yıla hazır olduğunu dünyaya gösteren Alman devi Mercedes-Benz’in, sizlere bir sürprizi var!

Gecenin gizeminden ilham alınarak oluşturulan yeni Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition, şehrin “haylaz çocuklarına” özel bir seri olarak karşımıza geliyor. Sportif görünümü ve koyu renkli zırhıyla sizleri gecenin büyülü dünyasına davet eden S-Class Coupe Night Edition serisi, performans güncellemeleriyle de etkileyici tasarım özelliklerini tamamlıyor. Şimdi dilerseniz Mercedes-Benz’in gece insanlarına özel olarak inşa ettiği göz alıcı S-Class Coupe Night Edition serisine hep birlikte göz atalım.

S-Class Modellerine Boyut Atlattıran Night Edition Serisi

S-Class Modellerine Boyut Atlattıran Night Edition SerisiMercedes-Benz’in yeni Night Edition serisi, markanın S-Class modelleri baz alınarak meydana getirilmiş. İlk modeli, 2017 yılının Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen bu güzel seri, adını özel renk seçeneklerinden alıyor. Kristal gri ve siyah ya da kahverengi-siyah renk kombinasyonun dışında kırmızı-siyah renk seçeneği de sunan Night Edition serisi, Mercedes-Benz’in en göz alıcı modelleri arasında yer alacak gibi görünüyor. S 400 4MATIC Coupe, S 500 Coupe ve S 500 4MATIC Coupe modellerinin gecenin rengine bürünen Night Edition versiyonları, yenilenmiş tasarım özellikleriyle hayranlık uyandırmayı başarıyorlar.

S-Class Coupe Night Edition Serisinin Tasarım Özellikleri

S-Class Coupe Night Edition Serisinin Tasarım ÖzellikleriGöz alıcı renk kombinasyonlarının dışında, AMG gövde tasarımı ve yine 20 inçlik AMG jantlarla da donatılan Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition serisi, kanatlarında bulunan arma ve aydınlatmalı kapı eşikleriyle de oldukça şık bir görünüme kavuşuyor. Bu özelliklerin yanı sıra; tek panjurlu parlak siyah renkle kaplanmış benzersiz radyatör ızgarası, dikiz ayna kapakları ve yan eşik panelleriyle de gölge kadar gizemli görünüyor. AMG direksiyon simidi ve Nappa deri döşemeleriyle de çok daha etkileyici bir seri haline gelen Night Edition, güçlü performans özellikleriyle de sahiplerini mest edecek gibi görünüyor.

MERCEDES-BENZ’İN ŞİMDİYE KADAR SATILAN EN PAHALI MODELLERİ İÇİN TIKLAYIN.

GCM Yatırım Banner

Performans Özellikleriyle Büyüleyen Üç Farklı Versiyon

Performans Özellikleriyle Büyüleyen Üç Farklı VersiyonEtkileyici tasarım özellikleriyle donatılan Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition modelleri, performans özellikleriyle de Alman otomotiv devinin benzersiz canavarları olmayı başarıyorlar. Night Edition versiyonlarının en küçük motora sahip olan S 400 4MATIC Coupe modeli; 367 beygir güç ve 500 Nm tork üreten 3.0 litrelik V6 motoruyla, 0-100 km/s ivmeye 5.6 saniyede ulaşıyor. 4.663cc’lik V8 motor ile güçlendirilen S 500 Coupe versiyonu da diğer modeller gibi dört çeker özelliğiyle birlikte karşımıza geliyor.

Night Edition serisinin en güçlü versiyonu olan S 500 4MATIC Coupe ise saatte sıfırdan 100 kilometrelik hıza, 4.6 saniyede ulaşmasını sağlayan 455 beygir güç ve 700 Nm tork üreten 4.7 litrelik V8 motor ile çok daha etkileyici hale geliyor. Her biri 250 km/s azami hıza ulaşabilen Mercedes-Benz S-Class Night Edition modellerinin fiyatı henüz bilinmese de Nisan 2017’den itibaren Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.

Şıklığın ve gücün Almanya şubesi olan Mercedes-Benz, Night Edition adını verdiği yeni serisiyle de hayranlık uyandırmaya devam ediyor. Tasarım özelliklerindeki güncellemeleriyle dikkat çeken Night Edition versiyonları, renk seçenekleriyle gelecek nesil modellere de ilham kaynağı olacak gibi görünüyorlar. Peki, Mercedes-Benz S-Class Night Edition serisi, sizce de markanın diğer modelleri gibi başarıyı yakalayabilecekler mi?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın