Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2017 Aston Martin Vanquish S ile Hızı Yeniden Keşfedin!

2017 Aston Martin Vanquish S ve hayranlık uyandıran özelliklerini sizler için inceledik. Etkileyici tasarımı ve özellikleriyle beğeni toplayan modelin detayları geliyor!
2017 Aston Martin Vanquish S ile Hızı Yeniden Keşfedin!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Aston Martin’in ilk olarak 2001 yılında piyasaya sürmüş olduğu Vanquish modeli, 2005 yapımı Vantage ile birlikte kısa sürede markanın ikonik arabalarından biri haline geldi. Dünyanın en pahalı cabrio otomobilleri arasında yer alan Vanquish Volante Carbon Edition gibi, birbirinden farklı versiyonlara bürünerek çok daha etkileyici bir canavara dönüşen Aston Martin Vanquish, piyasadaki birçok grand tourer modelini gölgesinde bırakmayı başarıyor. Şimdi ise Aston Martin firmasının Vanquish S isimli modeli, ikinci nesline ait yepyeni bir versiyon ile karşımıza geliyor.

İngiltere’nin gelmiş geçmiş en iyi otomobil üreticilerinden biri olan Aston Martin, 1913 yılından bu yana piyasaya sürmüş olduğu her model ile bizleri kendisine hayran bırakmış olsa da Vanquish, bütün ihtişamıyla hayallerimizi süsleyen bir mühendislik harikası olmaya devam ediyor. Ayrıca güçlü performans özellikleriyle de yıldızları gölgede bırakan süper arabalar listesinde ilk üçe girmeyi başaran bu kusursuz model, 2017 Aston Martin Vanquish S adı verilen yeni versiyonuyla da takdir toplamayı başaracak gibi görünüyor.

İşte 2017 Aston Martin Vanquish S ve hayranlık uyandıran özellikleri:

Tasarımı ve Yeni Bileşenleri ile Tam Bir İngiliz Klasiği

Tasarımı ve Yeni Bileşenleri ile Tam Bir İngiliz KlasiğiAston Martin firmasına özgü ızgara yapısını bünyesinde barındıran bu yeni Vanquish versiyonu, yenilenmiş ön tamponu ve arka difüzörüyle de standart modelinden çok daha farklı bir tasarım ile karşımıza geliyor. Karbon fiber aerodinamik paketine dahil olan bu göz alıcı parçaların yanı sıra, yeniden ayarlanmış anti-roll (devrilme önleyici) barları, difüzörlerle yenilenen dörtlü egzoz, süspansiyon ve amortisör sistemleriyle de oldukça göz alıcı bir Vanquish versiyonuna dönüşüyor. 20 inçlik 5 kollu jantları ve aydınlatma sistemleriyle de eski versiyonlarına göre çok daha sportif bir görünüme kavuşan 2017 Aston Martin Vanquish S, güçlü motoruyla da hayranlık uyandırıyor.  

Standart Versiyonlarından Çok Daha Güçlü Bir Model

Standart Versiyonlarından Çok Daha Güçlü Bir ModelStandart versiyonlarına oranla ekstra 27 beygir gücüne sahip olan 2017 Aston Martin Vanquish S, toplamda 7.000 devirde 595 beygir gücü, 5.500 devirde ise 630 Nm tork üretiyor. 5.9 litrelik 12 beygirli V12 AMG motor ile güçlendirilen bu canavar, transaks montajlı ZF otomatik şanzımana da sahip. Performans özellikleri ve hafif ağırlığıyla 325 km/s azami hıza ulaşabilmesinin yanı sıra, 0-100 km/s ivmeye sadece 3.5 saniye içerisinde çıkarak da standart versiyonlarına 0.3 saniye fark atıyor.   

GCM Yatırım Banner

2017 Aston Martin Vanquish S Modelinin Fiyatı

2017 Aston Martin Vanquish S Modelinin FiyatıYeni Aston Martin Vanquish versiyonunun performans ve görünüm özelliklerini bir kenara bırakıp, iç mekan tasarımına ve sahip olduğu fiyat etiketine bir göz atalım. “Biçimlendirilmiş Saten Karbon Fiber” adı verilen materyalden oluşan ön panelinin yanı sıra, kaliteli deri döşemeleriyle de konforlu ve eşsiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yaklaşık olarak 200 bin poundluk Avrupa satış fiyatıyla şanslı sahiplerini mest edecek olan bu yeni Aston Martin harikasının Türkiye’de satışa çıkarılıp çıkarılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

James Bond filmleriyle ünü dünya çapına yayılan Aston Martin, köklü tarihinden edinmiş olduğu tecrübeyle otomobil meraklılarının takdirini toplamaya devam ediyor. İngiliz markanın son harikası olarak karşımıza gelen 2017 Aston Martin Vanquish S, pahalı fiyatının yanı sıra etkileyici tasarım ve performans özellikleriyle de dikkat çekiyor. Peki, test sürüşüne çıkardığımız bu yeni Aston Martin modeliyle hızı yeniden keşfetmek istemez miydiniz?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın