Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Neredeyse Tabletle Aynı Fiyata Satılan 2016 Yılının En Pahalı 10 iPad Kılıfı

Sahip olduğunuz iPad için nasıl bir kılıf isterdiniz? Birazdan göreceğiniz kılıflar hem koruma hem de fiyat anlayışınızı anında değiştirecek!
Neredeyse Tabletle Aynı Fiyata Satılan 2016 Yılının En Pahalı 10 iPad Kılıfı
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Akıllı saatler ve telefonlar, dokunmatik cihazlar, sürücüsüz kontrol edilebilen otomobiller ve teknolojinin hayatımıza kazandırdığı son yenilik olan dronelar gibi tablet bilgisayarlar da artık ülkemizde ve dünyada her yaştan insanın kullanmış olduğu cihazlar arasındaki yerini aldı. Devasa bilgisayarların büyük işlevli türleri olan tabletler, kısa sürede diğer teknolojik aletleri geride bırakarak popüler olmayı başardı. Özellikle sosyal medya fenomenlerinin ellerinden düşmeyen bu cihazlar, birçok firma tarafından servis edilmekte. Ama sanırım içlerinden dünya devi Apple’ye ayrı bir parantez açmak lazım. Firma, her yıl ürettiği birbirinden etkileyici özellikteki tablet modelleriyle bu kulvarda da zirveyi kimseye kaptıracağa benzemiyor.

Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren dünyada büyük yankı uyandıran ve firmanın iPad ismini verdiği bu cihazlar, hem cinslerine göre daha üstün özelliklere sahip. Tabi ki Apple, bu özelliklerin karşılığını fazlasıyla alıyor. Zira başarılı kuruluşun vitrininde bulunan dünyanın en lüks tabletleri fiyat olarak piyasanın ortalama değerinden oldukça yukarıda. Aslına bakarsanız fiyatı yüksek olan sadece iPad’ler değil. Bu cihaza bağlı aksesuarlar da Apple mağazalarında sahip olduğu yüksek fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Standart bir aksesuar zaten pahalıyken, iPad’lere özel üretilen kılıflar sıradan bir tablet fiyatını bile geçebiliyor. Zamanla bir kültür, hatta statü göstergesi oluşturmayı başaran Apple ise durumdan gayet memnun; çünkü üretilen hiçbir ürün geriye dönmüyor. Bu durum da Apple’yi dünyanın en değerli markaları arasında zirveye yerleştiriyor.

iPad’lerin fiyat etiketi artık hepimizin malumu. Bir cihaz bu kadar değerli olunca elbette korunmayı da hak ediyor. Piyasada çeşitli iPad kılıfları var, ama firmanın orijinal ürünlerini diğerlerinden kolaylıkla ayırabiliyorsunuz. Ya da ben anlayamam derseniz de merak etmeyin, fiyat etiketi size ne olduğunu zaten söylüyor. Peki, en pahalı iPad kılıfının ne kadar olmasını beklersiniz? Bence bazıları tahmininizin de üzerine çıkacaktır. İşte ispatı…

Huzurlarınızda en pahalı iPad kılıfları:

10 Newer Tech iFolio

130 Dolar

GCM Yatırım Banner

Newer Tech iFolioBu el yapımı Brezilya derisi kılıfta iPad’inizin yanı sıra broşürlerinizi, kartlarınızı, kimliklerinizi ve hatta kalem ya da benzeri eşyalarınızı da taşıyabilirsiniz. Bu kılıfın sol tarafı belgelerinizi korumak için sert bir yapıya sahipken; sağ kısmı ise çift dikişli, yıpranmayan bir deri ile iPad’inizi dış etkenlere karşı koruma özelliği sağlamaktadır. Bunların yanı sıra, ayrıca bu şık kılıf fermuarlıdır. Newer Tech iFolio kılıfının piyasa değeri yaklaşık olarak 130 dolardır.

9 Piel Frama iPad Kılıfı

140 – 225 Dolar

Piel Frama iPad KılıfıPiel Frama’nın bütün seçkin iPad kılıfları, manyetikli ve çıtçıtlı olmak üzere iki modelden oluşmaktadır. Devekuşu, dana ve timsah seçeneklerine sahip yüksek kalitede yumuşak deri kaplaması ile bu oldukça lüks iPad kılıfının değeri seçmiş olduğunuz modele bağlı olarak 140 ile 225 dolar arasında değişiklik göstermektedir.

8 Vaja iVolution Top Crystal

350 Dolar

Vaja iVolution Top CrystalVaja’nın bu seçkin iPad kılıfının işlemeleri, el becerileri ile yapılmış olup tamamlanması 35 gün sürmüştür. Bu süre içerisinde firma, üstün niteliklere sahip sayısız deri kılıf üretip bu kılıfları dondurmaktadır. Tamamen ayrılabilir ön kapağı, ışıltılı swarovski kristaller ile bezenmiş olup detaylı bir tasarıma sahiptir. Bu eşsiz tasarımın değeri yaklaşık olarak 350 dolar.

7 Louis Vuitton iPad Kılıfı

350 Dolar

Louis Vuitton iPad KılıfıBu ünlü markanın üretmiş olduğu inanılmaz derecede şık iPad kılıfının dış kısmı monogram kanvastan yapılmış olup, iç kısmı ise mikrofiber astardan oluşmaktadır. Yenilikçi mükemmel tasarımı ile bu kılıfın değeri yaklaşık olarak 350 dolar civarındadır. Bu kılıfın içerisine iPad’inizle birlikte evraklarınızı da taşıyabilirsiniz.

Modanın nasıl ki dev ismi Lois Voitton, teknolojinin de patronu Apple olarak göze çarpıyor. Peki, insanlar neden bu markaya o kadar çok ilgi duyuyor? Sorunun cevabını İnsanların Apple Ürünlerine Bağımlı Olmalarının 10 Nedeni isimli yazımızdan öğrenebilirsiniz.

6 Oscar De La Renta Degrade Phyton iPad Kılıfı

390 Dolar

Oscar De La Renta Degrade Phyton iPad Kılıfıİsminden de anlaşılacağı üzere bu şık görünümlü fazlasıyla lüks iPad kılıfı piton derisinden yapılmıştır. Kesinlikle farklı bir tasarıma sahip bu ürünün iç kısmı da ultra süet deriden oluşmuştur. Birçok farklı versiyonu bulunan bu lüks kılıfın sarı renkteki türevi en dikkat çekici iPad kılıflarından bir tanesidir. Bu piton derisinden üretilen lüks kılıfın fiyatı yaklaşık olarak 390 dolardır.

5 Burberry of London Embossed Check Patent Leather iPad Kılıfı

475 Dolar

Burberry of London Embossed Check Patent Leather iPad KılıfıBurberry’in bu fermuarlı iPad kılıfının iç cebinde kartlarınızı, kimliklerinizi ve kartvizitlerinizi saklayabilirsiniz. Patentli bir deri kaplamaya sahip olan bu kılıfın; siyah, beyaz, sarı ve yeşil olmak üzere üç farklı versiyonu da bulunmaktadır. Bu lüks ve parlak deri kılıfın fiyatı yaklaşık olarak 475 dolardır.

4 Yves Saint Laurent Patent Leather iPad Kılıfı

595 Dolar

Yves Saint Laurent Patent Leather iPad KılıfıBu siyah deri kılıf, Yves Saint Laurent tasarım evi tarafından hazırlanmış olup, ayrıca üzerine moda devinin logosu da işlenmiştir. İç kısmı bej renkte süet olan bu kılıf, çeşitli bağlantı elemanları ile süslenmiştir ve fiyatı yaklaşık olarak 595 dolardır.

3 Orbino Padova Brown Crocodile Skin iPad Kılıfı

689 Dolar

Orbino Padova Brown Crocodile Skin iPad KılıfıOrbino’nun kaliteli el yapımı bu deri kılıfı; manyetik bir kapağa, yumuşak metalden bir menü düğmesine sahiptir ve bu ürünün çeşitli renkleri veya modelleri de bulunmaktadır. Ancak bu markanın en pahalı iPad kılıfı, kahverengi timsah derisine sahip oldukça şık olan modelidir ve fiyatı yaklaşık olarak 690 dolardır.

2 Tod’s Alligator Skin iPad Kabı

1.295 Dolar

Tod's Alligator Skin iPad KabıBu iPad kılıfı, İtalya’nın lüks firması Tod’s tarafından el yapımı olarak tasarlanmıştır. Bu kılıfın yapımında seçkin bir timsah derisi kullanılmış olup; mavi, kahverengi ve taba rengindeki versiyonları bulunmaktadır. Eğer bu kılıfı satın almak istiyorsanız, yaklaşık olarak 1.300 doları gözden çıkarmanız gerekmektedir.

1 Chanel iPad Kılıfı

1.555 Dolar

Chanel iPad KılıfıBu pahalı ve şık iPad kılıfı, ünlü marka Chanel tarafından tasarlanmış olup; Chanel logosu ve fermuarının yanı sıra çıtçıtlı kapağı ile göz doldurmaktadır. Bu ürünün ismi ilk olarak “Malette En Cuir Noir” yani, “siyah deri çanta” olarak kabul edildi; ancak daha sonra marka kendi ismini kullandı. Oldukça şık tasarımı ile dikkat çeken bu şık iPad kılıfının değeri yaklaşık olarak 1.555 dolardır.

Günümüzde tabletler de hayatımızın büyük bir parçası haline geldi. 1990’lı yıllardaki büyük bilgisayarlar önce diz üstüne, daha sonra bu ekranlardan daha küçük olan tablet şekilleriyle karşımıza çıktı. Hayatımızı kolaylaştıran bu ürünler bir araç olmanın dışında, aksesuarlar olarak da şekillenmektedir. Bizler de bu aksesuarları daha şık hale getirirken dış etkilerden koruyabilen dünyanın en pahalı ve en lüks iPad kılıflarını huzurlarınıza getirdik. Peki, dünyanın en pahalı iPad kılıflarından tasarımını en fazla beğendiğiniz hangisi oldu?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.