Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2016 Model Nissan Sentra Neden Önceki Versiyonlarından Pahalı?

Nissan yeni Sentra modelinin fiyatını biraz yüksek tutunca meraklar arttı. Neden yeni Nissan Sentra diğer versiyonlarından daha pahalı satılacak? İşte cevap:
2016 Model Nissan Sentra Neden Önceki Versiyonlarından Pahalı?
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Sentara, kompakt sedan segmenti olarak çok tartışılır bir araç olsa da tuhaf bir şekilde en uzun motor ömrüne sahip otomobil markaları arasında yer alan Nissan için oldukça önemli bir modeldir. Eski nesil Toyota Corolla ve Honda Civic modelleri örnek alınarak tasarlanan Sentra, sedan araçlardan arta kalan boşluğu dolduracak gibi görünüyor. Aslında bu model için Nissan’ın Amerika’daki en büyük silahı da diyebiliriz.

Bu yıl; Honda, 2016 yılının heyecan verici yeni otomobilleri arasında yer alan yeni bir Civic üretti, Chevrolet yeni bir Cruze ile Ford ise zaten başlı başına bu segmentin kontrolünü eline alan Focus modeliyle otomobil tutkunlarına merhaba dedi. Bu nedenle sedan otomobiller arasında yıllardır süren bu mücadele, 2016 yılında Sentra modelinin de piyasaya katılmasıyla daha da ateşli bir hal alacağa benziyor.

Peki, Sentra modelini önceki versiyonlara göre daha değerli ve pahalı kılan özellikler nelerdir? Dilerseniz bu yeni model Nissan’ın böylesine özel olmasının nedenlerini birlikte inceleyelim ve sorunun cevabını beraber bulalım.

İşte karşınızda 2016 Model Nissan Sentra hakkında merak ettikleriniz:

2016 Sentra Modelinin Fiyatı Önceki Modellere Göre Ne Kadar Fazladır?

2016 Sentra Modelinin Fiyatı Önceki Modellere Göre Ne Kadar Fazladır?Geçtiğimiz günlerde 2016 yılının en çok arzulanan otomobilleri arasında yer alan yeni Maxima modelini üreten Nissan, modelleri için tam bir revizyon yapmayı tercih etti. Aslında marka, genellikle Honda’nın modellerini biraz daha yükselterek karşımıza getirmişti. Bu araçlara ekstra içerikler ekleyerek, fiyatlarını da aynı doğrultuda hafif artırarak piyasaya sürmüştü.

GCM Yatırım Banner

Nissan’ın temel S modeli, destinasyon ücretleri hesaplandıktan sonra 250 dolarlık artışla 17.615 doları görmekteyken, SV modeli ise 19.385 dolardan başlamaktadır. Fiyat listesini arttıran modeller ise 21.245 dolarlık SR ve 23 bin dolarlık SL modelleridir. Fakat 2015 modellerine göre, 2016 Sentra modeli en azından 1.450 dolarlık fiyat artışı yaşayacaktır. Tabi ki bahsetmiş olduğumuz fiyatların Avrupa satış bedeli olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bu değerlerin ülkemize nasıl yansıyacağı ise merak konusu.

2016 Sentra Modeli’nin Fiyatını Arttıran Özellikler Nelerdir?

2016 Sentra Modeli'nin Fiyatını Arttıran Özellikler Nelerdir?Modelin fiyatı arttıkça, satın alacak insanların da beklentileri artmaktadır. Bu nedenle 2016 Sentra modelinde; yeni standartlara uygun teknojiler, yeni LED farlar ve bir de yol kontrolü ile acil frenleme sisteminin yer aldığını söyleyebiliriz. Ayrıca bu model; kör nokta uyarıcısı, arka çapraz trafik uyarısı gibi özelliklere de sahiptir.

Şık görünümünün dışında Sentra modeli, önceki tasarımla aynı olan 1.8 litrelik sıralı dört silindirli motor ile güçlendirilmiştir. Bu modelin altı ileri manuel ve sürekli değişen şanzımana sahip versiyonunu 450 ila 850 dolarlık fiyat ve paket değişimleri ile satın alabilirsiniz.

Nissan Bu Yeni Modeli Hakkında Neler Söylüyor?

Nissan Bu Yeni Modeli Hakkında Neler Söylüyor?“Sentra modeli satışlarda ve son yıllardaki piyasa payında büyük bir büyüme yaşamıştı, böylece bu model Nissan’ın en hızlı büyüme kaydeden otomobillerinden biri haline geldi. Bu ivmeyi korumaya yardımcı olması için, yeni Sentra modeline 2016 yılı için yeni bir görünüm verdik. Öncelikle dış görünümü gözden geçirerek işe başladık ve daha sonra mevcut güvenlik ve sürüş yardım teknolojilerini içeren paketlerin seçeneklerini genişlettik.” Dan Mohnke, Nissan Kuzey Amerika Satış ve Pazarlama Operasyonları Başkan Yardımcısı.

Yeni Nissan Sentra modeli, sürücülerin birçoğunda şimdiden merak uyandırmaya başladı. Haliyle otomobil severlerin bu modele karşı beklentileri de artmış oldu. Sentra’nın bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını önümüzdeki günlerde birlikte tecrübe edeceğiz. Şimdi ise ulaşılan bilgiler ışığında bu model hakkındaki düşünce ve yorumlarınızın neler olduğunu bizlerle paylaşırsanız, seviniriz…

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.