Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2016 Mercedes-Benz AMG GT S Modeline Mansory Eli Değdi!

Mercedes Benz'in efsanevi AMG GT S modeline Mansory eli değdi. İşte zaten muhteşem olan modelin benzersiz bir şahesere dönüşümünün detayları:
2016 Mercedes-Benz AMG GT S Modeline Mansory Eli Değdi!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Otomotiv sektörü denince akla ilk gelen ülkelerden biri olan Almanya, sadece lüks arabalar üretmekte değil; ayrıca bu araçları yeniden tasarlamakta da oldukça başarılı. 1989 yılında kurulmuş lüks araba modifikasyon firması olan Almanya merkezli Mansory; süper arabalar, SUV modeller ve hatta bisikletlerin yeniden tasarlanmasıyla uğraşıyor.

Genellikle Aston Martin, Audi, BMW, Bentley ve Mercedes-Benz’in satılan en pahalı modelleri gibi birçok lüks aracı yeniden tasarlayan Mansory; şimdi ise Alman otomotiv devinin en önemli otomobillerinden olan AMG GT S’i baştan oluşturuyor. Orijinaline göre çok daha etkileyici ve çok daha lüks özelliklere sahip olan 2016 Mansory Mercedes AMG GT S, bu firmanın şimdiye kadar tasarlamış olduğu en güzel modellerden bir tanesidir.

Daha önceleri, şimdiye kadar üretilen en pahalı Lamborghini modelleri arasında yer alan Mansory Carbonado Aspertos ve Mansory Carbonado GT gibi güçlü ve tarz otomobillere imzasını atarak adının daha da duyulmasını sağlayan Mansory; Mercedes AMG GT S ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Şimdi dilerseniz, bu yetenekli tasarım firması tarafından yeniden yaratılan 2016 Mercedes AMG GT S modelinin özelliklerine daha yakından göz atalım.

İşte karşınızda Mansory’in yeniden tasarladığı Mercedes-Benz AMG GT S modeli!

Mansory Firmasının Harikalar Yarattığı AMG GT S Modelinin İç Tasarımı

Mansory Firmasının Harikalar Yarattığı AMG GT S Modelinin İç TasarımıÜnlü ve başarılı tasarım markası Mansory tarafından modifiye edilen Mercedes AMG GT S modelinin iç mekanı da yeniden tasarlandı. Halihazırda yıldızları gölgede bırakan süper arabalar arasında yer alan Mercedes Benz AMG GT S modelinin yeniden hayat bulmuş iç mekanında karbon fiber aksamlar oldukça dikkat çekiyor. Aracın koltuklarında ise siyah ve kırmızı renkte deri ile birlikte beyaz renkte eklentiler kullanılmış olup, yeni bir spor direksiyon da otomobile konuşlandırılmış. Bu özelliklerin yanı sıra Mansory firmasının logosu aracın direksiyonuna, aydınlatılmış kapılarına, pedallarına ve kırmızı bir arka ayraca eklenmiştir.

GCM Yatırım Banner

2016 Mercedes AMG GT S’in Gövdesi Aklınızı Başınızdan Alacak

2016 Mercedes AMG GT S'in Gövdesi Aklınızı Başınızdan Alacak2016 Mercedes AMG GT S modeline yeni bir ön tampon ve ayırıcı eklenmiş olup, çamurluk kenarları 25 cm daha genişlemiştir ve böylece bu modelin gövdesi neredeyse tamamen değişime uğramıştır. Bu değişimin yanı sıra yanlardaki kenarları, arkada bulunan dağıtıcı ve arka rüzgarlığı da yeniden tasarlanmıştır. Tamamıyla karbon fiberden oluşan gövdesi ise kırmızı renkte boyanarak, araç adeta yeni bir şeytana dönüştürülmüştür. Böylece, 2016 yılının heyecan verici yeni otomobilleri arasında yer alan Mercedes AMG GT S modeli daha da dikkat çekici bir araba haline gelmiştir.

2016 Mercedes AMG GT S Modeli Performansıyla Dudak Uçuklatıyor!

2016 Mercedes AMG GT S Modeli Performansıyla Dudak Uçuklatıyor!Mansory firması sadece dış ve iç mekan tasarımını baştan yaratmakla kalmayıp, ayrıca performans özelliklerine de eklemeler yapmıştır. 2016 Mercedes AMG GT S modelinin 4.0 litrelik V8 motoruna iyileştirmeler yaparak, 730 beygir gücü üretmesi sağlamışlardır. Performans paketine eklenen geniş turbochargerlar ve paslanmaz çelikten spor egzozun yanı sıra, spor bir hava filtre sistemi, motor elektroniği için yeni haritalama sistemi de eklemişlerdir. Böylece bu canavarın hızı ve performansı da kayda değer şekilde artmıştır. Saatte 0’dan 100 kilometreye 3.4 saniyede çıkabilen bu model, maksimum 330 kilometrelik hıza ulaşabilmektedir.

Sadece görünümü ile kalmayıp performans açısından da etkileyici bir model olan 2016 Mansory Mercedes AMG GT S modeli ile bu tasarım şirketi bir kez daha araba severleri hayal kırıklığına uğratmayacağını kanıtlamayı başarmıştır. Birlikte incelemiş olduğumuz, bu baştan yaratılan sanat eseri ile caddelerde turlamak ister miydiniz?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.