Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2016 Yılı için Lüks Arabalar ile Eşleşen Gösterişli Saat Modelleri

Süper lüks arabalarla birlikte yürüttükleri iş birlikleri ile öne çıkan dünyanın en gösterişli saat modelleri için kendinizi hazırlayın!
2016 Yılı için Lüks Arabalar ile Eşleşen Gösterişli Saat Modelleri
YAYINLANMA ZAMANI
SON GÜNCELLEME
Yorum

Lüks otomobiller ve şık saatler centilmenlerin vazgeçilmez öğelerindendir. Erkeklerin birçoğu için büyük bir tutku haline gelen bu ikili, pahalı eşya veya aksesuar olmalarının dışında sahiplerinin kişiliğini de yansıtmaktadırlar. Şık bir centilmenin adeta resmedilmiş hali olan James Bond gibi olmak ne kadara mal olur sorusunu sizlere daha önce yöneltmiştik.

Kadınların hayran kaldığı dünyaca ünlü bu kurgusal gizli ajanın kullanmış olduğu eşyalar arasında en çok önem verdiği öğeler de yine gösterişli saatler ve lüks otomobillerden oluşuyordu. Elbette ki bu sıralama karizmaya önem veren her erkek için özel ajan Bond ile aynı nitelikte olacaktır. İşte bizler de bu nedenle, özellikle erkekler için oldukça önem arz eden bu iki öğeyi eşleştirmeye karar verdik. Şimdi dilerseniz, hangi lüks saatlerin hangi süper arabalarla eşleştiklerine birlikte göz atalım.

İşte karşınızda 2016 için lüks arabalar ile eşleşen birbirinden çarpıcı saat modelleri:

6 Omega ve Aston Martin DB10

Omega ve Aston Martin DB10Eğer bir James Bond hayranıysanız, bu ünlü karakterin kullanmış olduğu Omega saatleri ve Aston Martin modellerinin de büyük bir takipçisiniz demektir. Bond’un Omega saatlere olan sevdası, 1995 yılında Altın Göz 2016 Yılı için Lüks Arabalar ile Eşleşen Gösterişli Saat Modelleri olan Spectre’de James Bond’un en yeni Aston Martin modeli DB10 ile eşleşirken görebilirsiniz.

5 Bremont ve Jaguar E-Type

Bremont ve Jaguar E-Type1961 yılının Mart ayına döndüğümüzde Jaguar E-Type, “dünyanın en hızlı seri üretim otomobili” olarak Cenevre’de dünyaya yeni tanıtılıyordu. Bunun sonucunda fuar sırasında yaklaşık olarak 500 adet E-Type modelinden sipariş edildi. Günümüzde, eskidikçe değerlenen otomobil modelleri arasında yer alan bu arabanın ve Jaguarın yarış tarihini kutlamak için İngiliz saat üreticilerinden Bremont; Jaguar MKI, MKII, MKIII saatlerini üretti. Hiç şüphe yok ki tarihin bu güçlü arabasına böylesine güzel bir saatten başkası yakışamazdı.

4 Patek Philippe ve Rolls Royce Phantom

Patek Philippe ve Rolls Royce PhantomBu iki dev firmanın geçmişte herhangi bir bağlantısı olmasa da ikisinin de lüks eşya sektöründe edindikleri konum ve üretmiş oldukları sanat eserleri, insanlara birlikte çok büyük işlere imza atabilecekleri hissi yaşatıyor. Dünyanın en pahalı saatleri arasında yer alan 1928 modeli gibi şık bir tasarıma imza atan Patek Philippe ve dünyanın en prestijli otomobil firmalarından Rolls Royce’nin birleşiminden ne kadar kaliteli bir ürün çıkabileceğini hayal edebiliyor musunuz?

3 Hublot ve LaFerrari

Hublot ve LaFerrariFerrari ve Hublot markaları resmi olarak ortaklıklarını 2012 yılının Ocak ayında Mugello’daki Ferrari Dünya Finalleri’nde bildirmişlerdi. Böylece Hublot firması, Ferrari’nin yeni resmi saat üretici oldu. Altın ve titanyumdan oluşan ve Big Bang Ferrari adı verilen ilk versiyon 2013 yılında piyasaya sürülürken, Ferrari’nin LaFerrari modelinden esinlenilen ve MP-05 LaFerrari Sapphire modelinin de yer aldığı ikinci koleksiyon da satışa sunulmuş oldu.

2 Parmigiani ve Bugatti Chiron

Parmigiani ve Bugatti Chironİsviçreli saat üreticisi Parmigiani, 2006 yılından beri Bugatti ile birlikte çalıştığını açıkladıktan sonra Veyron modeli için Bugatti 370 saatini üretti. Parmigiani’nin üretmiş olduğu bu saat, Bugatti’nin Veyron modelini kullanırken takılması üzerine tasarlandı. Hatta şık aksesuarın yüzü dikey bir şekilde üretilmiş olup, sürücünün direksiyondan elini çekmeden saati kontrol edebilmesini sağlamaktadır. Parmigiani daha sonra ise 1500 beygir ile dünyanın en güçlü ve hızlı arabası 2018 Bugatti Chiron modelinin önceki versiyonları için PF-390 Concept modelini piyasaya sürdü.

1 Breitling ve Bentley Mulsanne

Breitling ve Bentley MulsanneBreitling ve Bentley Motors, 2003 yılından beri birlikte iş yapıyorlar. O zamandan beri Breitling firması, Bentley’in her aracı için yeni bir saat piyasaya sürmüştür. Bentley Mulsanne Extended Wheelbase modeli zenginlerin içerisinde aradıkları bütün lüks özellikleri barındıran bir otomobildir. Breitling de bu modeli onurlandırmak için eşsiz bir saat koleksiyonu olan Bentley B06 S tasarımını piyasaya sürmüştür.

Erkekler için en önemli iki eşyanın mükemmel uyumunu sizlerle paylaştık. Üretilen her saat, işbirliği içerisinde oldukları otomobil modellerinin kalitesini yansıtıyor. Peki, gelelim sorumuza. Siz olsanız, birlikte incelemiş olduğumuz bu lüks ikililerden hangilerini tercih ederdiniz?

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.