Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

1000 Beygirli Canavar: “2017 Mazzanti Evantra Millecavalli”

Fütüristik tasarımlı yer uçağı Mazzanti Evantra Millecavalli 1000 beygir gücüyle sektöre bomba gibi düşüyor! İşte detaylar...
1000 Beygirli Canavar: “2017 Mazzanti Evantra Millecavalli”
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

2002 yılında Luca Mazzanti tarafından kurulan İtalyan otomotiv şirketi, genellikle el yapımı ve yüksek performanslı süper arabalar üreterek sektörde ismini duyurmaya devam ediyor. Marques 2016 Otomobil Fuarı’nda dikkat çeken otomobiller arasında yer alan 700 beygirli olağanüstü Evantra modeliyle aklımızı başımızdan alan Mazzanti Automobili firması, ilk olrak 2008 yılında orta motorlu araçlar üretmeye başladı. Her yıl sadece beş süper araba modeli üreten Mazzanti, karşımıza bir başka üst düzey otomobil modeliyle çıkıyor.

İlk olarak 2011 yılında dünyaya tanıtmış olduğu Evantra prototipini, 2013 yılında piyasaya süren Mazzanti, şimdi ise bu gösterişli modelin çok daha güçlü bir versiyonunu araba meraklılarıyla buluşturuyor. Evantra Millecavalli adı verilen bu canavar tamı tamına 1000 beygir gücü üreten motoruyla olağanüstü bir performans sergiliyor. Şimdi dilerseniz, İtalyan firma Mazzanti Automobili tarafından inşa edilen bu eşsiz Evantra Millecavalli modeline birlikte bir göz atalım.

Mazzanti Evantra Millecavalli Modelinin Agresif Aerodinamikleri

Mazzanti Evantra Millecavalli Modelinin Agresif AerodinamikleriDaha önceleri de bahsetmiş olduğumuz 2017 otomotiv sektörünün yeni yıldızı Donkervoort D8 GTO RS gibi eşsiz bir tasarım ürünü olan Evantra Millecavalli, önceki versiyonlarına göre daha agresif bir aerodinamik kiti ile görücüye çıkıyor. F1 otomobillerinden ilham alınarak tasarlanan burnu, V şeklindeki düşük bölmeli ızgaraya sahip. Devasa kanatları ve orijinal Evantra modelinin sahip olduğu ön kaputuyla adeta bir mühendislik harikası. Mazzanti Evantra Millecavalli, karbon fiber ve alüminyum yapısıyla da kendisine hayran bırakan bir performans sergiliyor.

Yürüyen Bir Uçak: Evantra Millecavalli

Yürüyen Bir Uçak: Evantra Millecavalli2016 yılı için piyasaya sürülen 701 beygir gücü üreten Evantra modelini performansıyla ve görünümüyle solda sıfır bırakacak olan Evantra Millecavalli versiyonu, 1300 kg gibi düşük bir ağırlıkla kısa sürede hızlanabiliyor. 1000 beygir gücü ve 1200 Nm tork üreten, 7.2 litrelik twin-turbo V8 motor ile güçlendirilen bu büyüleyici Mazzanti otomobilinin altı ileri sıralı şanzımanı da üstün bir performans sergilemesine yardımcı oluyor. Saatte sıfırdan 100 kilometrelik ivmeye 2.7 saniyede, 300 kilometrelik hıza ise sadece 7 saniyede ulaşabilen bu güçlü canavar, saatte maksimum 402 kilometrelik inanılmaz bir hıza da çıkabiliyor.

Eşsiz Mazzanti Harikası Ne Kadara Satılacak?

Eşsiz Mazzanti Harikası Ne Kadara Satılacak?Sizlerin de tahmin edeceği üzere, böylesine lüks, konforlu ve yüksek performanslı bir aracın fiyat etiketi de oldukça yüksek rakamlar içerecektir. Sadece 25 örneği üretilen Mazzanti Evantra Millecavalli versiyonun resmi olarak fiyatı açıklanmasa da tahmini olarak başlangıç fiyatının 800 bin dolar olması ve 1.2 milyon dolara kadar artış göstermesi bekleniyor.

GCM Yatırım Banner

Otomobil tutkunlarının hayallerini süsleyecek bir başka etkileyici model olan Mazzanti Evantra Millecavalli, hem görünümü hem de 1000 beygirli üstün performansıyla sektördeki diğer lüks modellere toz yutturacak gibi görünüyor. Peki, bu eşsiz mühendislik harikası ile boş bir pistte ya da otobanda tam 1000 beygirin gücünü hissetmeye ne dersiniz?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.